Home » News » Completion of The Glebe Surgery, Storrington

Completion of The Glebe Surgery, Storrington

Completion of The Glebe Surgery, Storrington

We have now handed over this project, providing a stunning new 1400SqM surgery for Storrington.  The new steel-framed building has been designed to look like a collection of smaller buildings, echoing the styles of the surrounding village. 

Externally, the building features contrasting brickwork with decorative details, flint panels and timber cladding, with steeply pitched roofs in zinc and clay tile, and a full-height glass atrium.  Landscaping includes parking for 59 cars including provision for electric car charging.  

Careful phasing was incorporated into the programme to allow the surgery to remain fully-operational throughout the works.